HAUG EL

Glade kunder er din garanti for et godt udført projekt.

Få et tilbud

Tilfredse kunder er vores fundament

Det er en helt grundlæggende præmis, at vi ikke forlader en opgave, før kunden er tilfreds med resultatet. Dette princip har skaffet os en lang række af trofaste kunder, der udgør et solidt fundament for Haug El.

Bliv ringet op af Haug El

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Private

Haug El har udvist en enorm indlevelse i projektet og har brugt den fornødne tid – både på udførelse og gode anbefalinger. De ramte vores ønsker og stil med huset 100 %.

Klaus Østergaard

Det har været en fantastisk oplevelse, at samarbejde med Morten. I forbindelse med opførelsen af vores drømmehus skulle Haug El installere intelligent styring – og de har overholdt alle aftaler til punkt og prikke.

Nicolaj – Odense

Haug El har sat lys op, opsat nye el-tavler og udskiftet stikkontakter. De er hurtige og effektive – og jeg vil meget gerne anbefale dem til andre.

Anne-Marie – Odense

Erhverv

Radisson

Vi har haft et fast samarbejde med Haug El siden 2007. De er meget fleksible og effektive – og er derudover behagelige fyre, der er ekstremt lette at samarbejde med.

Hans (Teknisk Chef) - Radisson HCA Hotel Odense

Nanna XL

De har lavet alt el-arbejde i alle vores butikker gennem en del år efterhånden. Man mærker tydeligt, at de har specialiseret i butikker. Vi har et rigtig godt samarbejde, med en stor grad af gensidig tillid. Vi kan altid stole på at kvalitet og pris er i orden.

Carsten (Direktør) - tøjkæden Nanna XL

Haug El

Haug El er en fleksibel og alsidig virksomhed, der udfører alle opgaver inden for el-faget – fra mindre projekter i private boliger, til butiksbelysning og større erhvervsinstallationer. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit behov. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 81 80 10 90

Haug El har udvist en enorm indlevelse i projektet og har brugt den fornødne tid – både på udførelse og gode anbefalinger. De ramte vores ønsker og stil med huset 100 %.

Klaus Østergaard

Haug El er medlem af el-fagenes garantiordning, og certificeret KNX-partner.

knx garenti trust
kort
Haug-el.dk bruger cookies. for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK