HAUG EL

kvalitetsløsninger og fordele for private og erhverv

Få et tilbud

Smart og effektiv overvågning

Haug El har specialiseret sig i opsætning og installation af Y-Cam Home Monitor – markedets førende overvågningsløsning. Kontakt os for en uforpligtende samtale eller demonstration af udstyret - udfyld formularen herunder eller giv os et kald.

Bliv ringet op af Haug El

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

Ideelt til butikken, kontoret eller dit hjem

Y-Cam Home Monitor udmærker sig ved et knivskarpt billede, høj brugervenlighed og driftsikker funktionalitet. Kameraet kan desuden anvendes på eksempelvis mørke parkeringspladser, da det har indbygget infrarød LED til natoptagelse.

Få besked på din pc eller smartphone

Bevægelsessensorerne kan aktiveres manuelt eller efter fast tidsskema - og systemet kan sende et billede (live stream) til din pc eller smartphone, når der registreres bevægelse i zonen.

7 dages gratis lagring af optagelser

Når du køber løsningen hos Haug El, er aftalen inklusiv gratis lagring af optagelserne i 7 dage på server. Du kan til enhver tid hente optagelserne ned på din pc.

Alle dine fordele:
  • Gratis app til iPhone (app til Android følger inden for kort tid)
  • Infrarød LED til nat
  • Kun 128 mbps upload nødvendig
  • Bevægelsescensor
  • Live view funktion
  • Gratis lagring af optagelser i 7 dage på server
Haug El

Haug El er en fleksibel og alsidig virksomhed, der udfører alle opgaver inden for el-faget – fra mindre projekter i private boliger, til butiksbelysning og større erhvervsinstallationer. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit behov. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 81 80 10 90

Det har været en fantastisk oplevelse, at samarbejde med Morten. I forbindelse med opførelsen af vores drømmehus skulle Haug El installere intelligent styring – og de har overholdt alle aftaler til punkt og prikke.

Nicolaj – Odense

Haug El er medlem af el-fagenes garantiordning, og certificeret KNX-partner.

knx garenti trust
kort
Haug-el.dk bruger cookies. for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK