HAUG EL

Skræddersyet butiksbelysning i hele landet.

Få et tilbud

Alt i butiksbelysning

Hos Haug El har vi specialiseret os i butiksbelysning, og vi har således stor erfaring med såvel design, som placering af det rigtige lys og installationer i butikker. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit behov - udfyld formularen herunder eller ring til os på tlf. 81 80 10 90.

Bliv ringet op af Haug El

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part.

En skræddersyet løsning

Vi går til enhver opgave med stort engagement og en urokkelig målsætning om at levere en optimal løsning til den pågældende butik. Det ligger os meget på sinde, at forventninger og ønsker tales grundigt igennem, samt at du som kunde hele tiden bliver opdateret på sidelinjen.

Fornuftige priser på butiksbelysning

Alle butiksejere skal have råd til en ordentlig belysning. Derfor tilbyder vi vores specialiserede ydelser til en ganske overkommelig pris. Frem for at være forbeholdt de få, vil vi langt hellere have en bred kundekreds, der trofast vender tilbage år efter år.

Vores installationer skaber atmosfære

Belysningen i en butik er en afgørende faktor for den samlede kundeoplevelse. De fleste kender følelsen af, at træde ind i et rum, hvor lyset er så skarpt, at det nærmest blænder os. Den umiddelbare reaktion er en trang til at forlade lokalet igen - og det er jo uheldigt, hvis dette forhold gør sig gældende i en butik. Mange butiksejere ofrer den hyggelige atmosfære på bekostning af, at deres salgsobjekter fremtræder tydeligt. Vi kan hjælpe jer med at finde balancen.

Haug El

Haug El er en fleksibel og alsidig virksomhed, der udfører alle opgaver inden for el-faget – fra mindre projekter i private boliger, til butiksbelysning og større erhvervsinstallationer. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit behov. Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 81 80 10 90

Haug El har udvist en enorm indlevelse i projektet og har brugt den fornødne tid – både på udførelse og gode anbefalinger. De ramte vores ønsker og stil med huset 100 %.

Klaus Østergaard

Haug El er medlem af el-fagenes garantiordning, og certificeret KNX-partner.

knx garenti trust
kort
Haug-el.dk bruger cookies. for at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK